Tee od nehrđajućeg čelika

Detalji o proizvodu

Cevna cijev je vrsta cijevnih navoja dizajnirana za spajanje vodovodnih cijevi. Sa cijevima, vodoinstalater može kombinirati ili podijeliti tok dvije odvojene cijevi. Obično se koristi standardna cijevna cijev za spajanje cijevi istog promjera. Međutim, klip može se koristiti i za spajanje cijevi različitog promjera kada uključuje i reduktor. Naše cijevi mogu biti izrađene od širokog spektra materijala kako bi se prilagodile potrebama različitih primjena. Pored toga, udovolji zahtjevima međunarodnih kupaca, može se izrađivati prema širokom rasponu standarda, kao što su ASME, DIN, JIS, EN, itd.

Nudimo Sanitarne fitinge, Sanitarne armature od nehrđajućeg čelika i cijevi od nehrđajućeg čelika koji se izrađuju od nehrđajućeg čelika optimalne kvalitete. Naša široka lepeza čajnika od nehrđajućeg čelika poznata je među kupcima zbog svoje zatezne čvrstoće. Ovi čelični nastavci u različitim vrstama i završnim obradama prema potrebama.

Stainless Steel Tee manufacturers

Proizvođači nosača od nehrđajućeg čelika


Stainless Steel Tee suppliers

Dobavljači Tee od nehrđajućeg čelika


Stainless Steel Tee price

Cijena od nehrđajućeg čelika


Specifikacije:
1. Veličina: DN25-DN100, 1 "- 4"
2. Standardi: ISO, IDF, DIN, SMS, 3A
3. Materijal: SUS304, SUS316L
4. Preciznost filtriranja: 0,45, 0,10, 0,65, 1,0, 3,0, 5,0, 10,0 (µm)
5. Filtarski materijal: politetrafluoroetilen (PTFE), polipropilen (PP), polieter telefon (PES / PS), PVDF (PVDF), najlon (N6, N66), fino miješanje (CN - CA)
6. Radna temperatura: <>
7. Količina filtera: 1-14. (a)
8. Priključni oblici: zavarivanje, paprati, konac, prirubnica
9. Materijal za brtvljenje: EPDM, FPM


Tipovi:
BS Povuci Tee
SMS Tee
3A Tee
Stezanje Tee


Površina:
Obrada unutarnje površine: Ra≤0,8μm / 1,6μm
Vanjska obrada površine: Ra≤0,8μm / 1,6μm


Primjena:
Ultra čista voda i filtriranje; Ultra čisto elektronsko filtriranje kemijskih otopina; Fermentacijski rezervoari, rezervoari, limenke s sastojcima, Sterilni ispuh, ulazna filtracija; Elektronsko industrijsko filtriranje plinova visoke čistoće.


Sa širokim iskustvom i stručnošću, Beall Industry Group je jedan od vodećih proizvođača i dobavljača tinejdžera od nehrđajućeg čelika. Na raspolaganju su vam stotine visoko kvalifikovanih radnika. Budite sigurni da ćete dobiti konkurentnu cijenu čaja od nehrđajućeg čelika na prodaju kod nas.


Hot Tags: Čipka od nehrđajućeg čelika, proizvođači, dobavljači, cijena, prodaja
Upit

You Might Also Like