PRIVATNA POLITIKA

Ova politika privatnosti opisuje kako postupamo sa vašim ličnim podacima. Korištenjem www.beallindustry.com ("web mjesto") pristajete na pohranu, obradu, prijenos i otkrivanje vaših osobnih podataka kako je opisano u ovim pravilima o privatnosti.

Kolekcija

Možete pregledavati ovu stranicu bez pružanja ličnih podataka o sebi. Međutim, da bismo primili obavijesti, ažuriranja ili zatražili dodatne informacije o www.beallindustry.com ili ovoj web stranici, možemo prikupiti sljedeće podatke: ime, kontakt podatke, adresu e-pošte, ID kompanije i korisnika;

dopisništvo upućeno nama ili od nas; sve dodatne informacije koje odlučite dati; i ostale informacije iz vaše interakcije s našom web stranicom, uslugama, sadržajem i oglašavanjem, uključujući podatke o računalu i vezi, statistiku pregleda stranica, prometa na i sa web stranice, podatke o oglasu, IP adresu i standardne podatke web dnevnika.

Ako nas odlučite dati nam osobne podatke, pristajete na prijenos i pohranu tih podataka na našim poslužiteljima koji se nalaze u Sjedinjenim Državama.

Upotreba

Vaše lične podatke koristimo za pružanje usluga koje tražite, komuniciranje s vama, rješavanje problema, prilagođavanje vašeg iskustva, informiranje o našim uslugama i ažuriranjima web mjesta te mjerenje interesa za naše web stranice i usluge.

Kao i mnoge web stranice, koristimo „kolačiće“ kako bismo poboljšali vaše iskustvo i prikupili informacije o posjetiteljima i posjetima našim web stranicama. Molimo pogledajte „Koristimo li„ kolačiće “? odeljak ispod za informacije o kolačićima i kako ih koristimo.

Otkrivanje

Ne prodajemo ili iznajmljujemo vaše lične podatke trećim osobama za njihove marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka. Možemo otkriti lične podatke kako bismo odgovorili na zakonske zahteve, proveli naše smernice, odgovorili na tvrdnje da objavljivanje ili drugi sadržaj krši tuđa prava ili štiti nečija prava, imovinu ili sigurnost. Takve će se informacije objaviti u skladu s važećim zakonima i drugim propisima. Mi također možemo dijeliti osobne podatke s pružateljima usluga koji pomažu u našem poslovnom poslovanju, te s članovima naše korporativne porodice, koji mogu pružiti zajednički sadržaj i usluge i pomoći u otkrivanju i sprečavanju potencijalno nezakonitih radnji. Ako planiramo spojiti ili ga pribaviti drugi poslovni subjekt, možemo dijeliti osobne podatke s drugom kompanijom i tražit ćemo da novi kombinirani subjekt slijedi ovu politiku privatnosti u odnosu na vaše osobne podatke.

Pristup

Možete pristupiti ili ažurirati lične podatke koje ste nam dali u bilo kojem trenutku tako što ćete nas kontaktirati na www.beallindustry.com

Sigurnost
Podatke tretiramo kao sredstvo koje mora biti zaštićeno i koristimo puno alata za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog pristupa i otkrivanja. No, kao što vjerojatno znate, treće strane mogu nezakonito presresti ili pristupiti prijenosima ili privatnoj komunikaciji. Stoga, iako vrlo naporno radimo na zaštiti vaše privatnosti, ne obećavamo i ne biste trebali očekivati da će vaši osobni podaci ili privatna komunikacija uvijek ostati privatni.
Opšte
Možemo ažurirati ovu politiku u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenih uvjeta na ovoj web stranici. Svi izmijenjeni uvjeti automatski stupaju na snagu 30 dana nakon što su prvobitno objavljeni na web mjestu. Za pitanja u vezi s ovim pravilima, pošaljite nam e-poštu.