201 traka zavojnice od nehrđajućeg čelika

Detalji o proizvodu

Beall Industry Group je profesionalni i iskusni proizvođač preciznih traka od nehrđajućeg čelika, klijentima isporučujemo širok spektar zavojnica, traka debljine 0,1-3,0 mm i širine 10-800 mm. Uz najsavremeniju opremu i naprednu tehnologiju, ne štedimo napore za isporuku zavojnica od nehrđajućeg čelika, traka vrhunskog kvaliteta.

 

Temperatura zagrijavanja za trake od nehrđajućeg čelika tipa 201 je 1850-2000 ° F. Za hlađenje karbida u otopini i sprečavanje preosjetljivosti, potrebno je brzo hlađenje kroz oborine karbida (1500–800 ° F). 201 trake od nehrđajućeg čelika se ne mogu učvrstiti termičkom obradom, već se mogu učvrstiti samo hladnom obradom. Ove se trake mogu zavarivati svim uobičajenim metodama na 18% kromovanih, 8% nikl čelika. Može se koristiti metal punila za konvencionalne analize hrom-nikal. Slično drugim austenitnim nehrđajućim čelicima u kojima ugljik nije kontroliran ispod 0,03%, trake od nehrđajućeg čelika tipa 201 podložne su intergranularnoj koroziji u području zavarivanja zahvaćenom toplinom. Ove trake su otporne na širok raspon blagih do umjereno korozivnih sredina, otpornosti na koroziju približavaju se tipu tipa 301 i uspješno su zamijenjene za 304 u mnogim blagim okruženjima.


Beall Industry Group jedan je od vodećih proizvođača i dobavljača traka od nehrđajućeg čelika Kina 201, a mi smo takođe profesionalna kompanija sa proizvodnom tvornicom. Dobrodošli na veleprodajne trake od nehrđajućeg čelika niske cijene od nas.


Pakovanje:

Svi Beall-ovi proizvodi se pakuju, skladište i prevoze u skladu s međunarodnim propisima.


Proizvodi su umotani u papir i čelične prstenove protiv hrđe kako bi se spriječila oštećenja. Identifikacijske oznake su označene u skladu sa standardnom specifikacijom ili uputama kupca. Posebno pakovanje je dostupno prema potrebama kupca. Drvena kutija je dostupna za posebnu zaštitu. Na zahtjev se mogu ponuditi i druge vrste ambalaže.Hot Tags: Na prodaju Kina 201 zavojnica od nehrđajućeg čelika, proizvođači, dobavljači, tvornička cijena
Upit

You Might Also Like