Dupleks 2205 Sainltess Steel okrugli bar

Chat Sada
Detalji o proizvodu

Dupleks 2205 Sainltess Steel okrugli bar

2205 od nerđajućeg čelika sa visokom čvrstoćom, dobrom udarnom žilavošću i dobrom ukupnom i lokalnom otpornošću na koroziju od stresa.

Pogodan je za arhitektonsku, građevinsku, hemijsku industriju, transport, hemijski kontejner velikih razmera, prirodni gas i naftnu industriju, papirnu industriju, opremu za kontrolu zagađenja životne sredine itd.

Duplex Stainless Steel Bar

Dupleks nehrđajući čelik Bar

Stainless Steel Round Bar

Okrugli bar od nehrđajućeg čelika

Duplex 2205 Round Bar

Duplex 2205 okrugli bar

Duplex Stainless Steel Bar Suppliers

Duplex Stainless Steel Bar Dobavljači


Uvod:

Duplex 2205 sainltess čelični okrugli traci su naši zvezdani proizvodi. Beall Industry Group sarađuje sa Toyotinom, nemačkom automobilskom industrijom, široko na dupleks čeličnom baru.Tolerancija od 0,05mm može se postići!

Beall Industry Group je specijalizirana za proizvodnju Duplex čeličnog bara visokog kvaliteta! Šipka koju pruža Beall Industry Group uživa dobru reputaciju na međunarodnom tržištu. Pozdravljamo vas da postavite probni nalog da biste testirali naš kvalitet.

Opis proizvoda:

Tolerancija H9, H10, H11 ili kao vaš zahtev
Opseg primene Dupleks čelična šipka obično se primjenjuje u motorima, građevinarstvu, medicini, hrani, papiru, mašinama, mašini za pranje, kemikalijama, kontejnerima za životinje i drugim industrijama. životna sredina morske vode, petrohemija, đubrivo, prerada nafte, lak / hrana, papirna celuloza i papir za proizvodnju, energetiku i zaštitu životne sredine.
Glavno tržište Imamo česte kupce
Evropa: Nemačka, Holandija, Rusija, Finska, Češka, Ukrajina, Italija, Španija, Poljska
Srednji Istok: Iran, UAE, SA, Irak, Katar, Isreal, Jordan, Bahrein, Kuvajt
Južna Amerika: Brazil, Čile, Peru, Venecuela, Urugvaj, Argentina

Afrika: Egipat, Južna Afrika, Nigerija

Centralna i Sjeverna Amerika: Meksiko, SAD, Kanada, Kostarika
Jugoistočna Azija i Pacifik: Japan, Južna Koreja, Singapur, Tajland, Indonezija, Australija

Hemijski sastav:

%

C

Mn

P

S

Si

Min

Max

0.03

2

0.03

0.02

1

%

Ni

Cr

Mo

N

Min

4.5

21

2.5

0.08

Max

6.5

23

3.5

0.2


Stainless Steel Bar application.png

Naš poslanik:

Beall obećavaju najbolji kvalitet, konkurentnu cenu i profesionalnu uslugu.

1.Free uzorak je dostupan.

2.Mill Test Certifikat se isporučuje sa pošiljkom.

3.Oprema treće strane je prihvaćena.


O nama:

Beall Industry Group Co., Limited je vodeći proizvođač i dobavljač materijala od nehrđajućeg čelika, dupleksa i super niklovanih legura sa 20 godina iskustva snabdevanja velikom broju krajnjih korisnika iz različitih oblasti. Kompanija Beall Industry Group je ušla u polje od nehrđajućeg čelika od ranijih 1990. Sa razvojem od 20 godina, Beall Industry Group sada pokriva ukupnu površinu od 520.000 kvadrata i ima 500 zaposlenih.

Beall Industry Group sada ima 2 proizvodna postrojenja u provinciji Jiangsu i provinciji Zhejiang, jednu prodajnu kancelariju u Šangaju. Sada Beall Industry Group pokriva 4 proizvodne linije topljenja, uključujući 2 kompleta od 12 tona AOD fering peći, 1 set od 15 tona AOD refilter peći i 1 set od 18 tona AOD peći za pražnjenje; 5 kompleta mašina za hladno valjanje, 3 kompleta dekosiktirane svetleće pećnice, 1 set peći za toplotnu obradu od 20 tona, mašine za hladno crtanje od 4 do 20 inča i druge napredne opreme.

Proizvođači od nehrđajućeg čelika

Proizvođači od nehrđajućeg čelika

201706131324465302370.jpg201706131324599383359.jpg


Stainless Steel Bar CustomerTvornica od nehrđajućeg čelika

Od osnivanja naše međunarodne prodajne kancelarije u Šangaju, Beall-ov profesionalni tim za međunarodnu prodaju radi na savremen način kako bi zadovoljio sve veće potrebe globalnog tržišta. Sa bliskom saradnjom između naše iskusne fabrike i profesionalnog međunarodnog tima za prodaju, Beall obećava kupcima pouzdan kvalitet, na vrijeme isporuka, profesionalna usluga pre i poslije prodaje. Potrudite se da pomognete potrošačima da uštede troškove, povećaju konkurentnost i ostvaruju profit.


Paket:

1. tkana torba 2. drvena kutija

Svi naši proizvodi se pakuju, čuvaju, transportuju prema međunarodnim propisima.

Šipke su omotane tkaninom kako bi se sprečilo oštećenje. Identifikacione etikete označene su u skladu sa standardnim specifikacijama ili uputstvima kupca.

Specijalno pakovanje je dostupno po zahtevu kupca.

Drvena kutija dostupna je za posebnu zaštitu.

Ostale vrste pakovanja mogu se ponuditi ukoliko se zahteva.

Sainltess-Steel-Bar-packing.jpg


Mi smo kineski proizvođač i distributer 2205 duplex steel bar. Naši proizvodi se promovišu. Ako ste u hemijskoj industriji, mašinskoj industriji, medicinskoj industriji itd., Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o proizvodu ili cijeni, ili želite testirati uzorak, slobodno nas kontaktirajte.

Tel: + 86-21-60530355
Faks: + 86-21-51385305
E-mail: sales@beallindustry.com


Upit